وب گردی - صفحه 9

چگونه جوجه رنگی خود را نگه داریم؟
دسته : وب گردی ,


این پست حاصل تحقیقات و تجربیات شخصیمه که نتیجه هم داده، امیدوارم بخونید شاید برای کسی فایده داشت و از مرگ و میر این جوجه های بی گناه جلوگیری بشه و از دعای این موجودات بی پناه یه خیری هم به من برسه smiley

  1. طبق بررسی هایی که انجام دادم این جوجه رنگی هایی که به فروش میرسه، همگی جوجه های یکی دو روزه و نر هستن که چون به درد مرغ داری ها نمیخوردن یه عده از اونها رو همون بدو تولد به شکل بیرحمانه ای نابودشون میکنن و یه سری دیگه رو هم که از بین نمیبرن میندازن تو رنگ و به عنوان جوجه رنگی میفروشن.
  2. همراه جوجه رنگی هایی که میخرین معمولا یه کیسه به عنوان غذای جوجه میدن که نباید بهش توجه کنید، خاک اره هستش نه غذا!
  3. بدیهیه که جوجه یه موجود زنده است و نیاز به تنفس و اکسیژن داره، تو کیسه فریز از خریدار نگیرید، اگر میخواین حال اون جوجه های بیگناه رو درک کنید خودتون دو دقیقه تو پلاستیک تنفس کنید!جوجه رنگی
  4. اگر دیده باشید نوزادهای انسان حتی اگر تو تابستون به دنیا اومده باشن، لباس گرم تنشون میکنن و نمیذارن سردشون بشه، جوجه ها هم همینطور هستن در شرایط عادی به مادرشون میچسبن که گرمشون شه اما ما که میخریم دور از مادرشون هستن بنا بر این بایدگرمای مصنوعی فراهم کنیم. برای این کار میشه یه کارتن تمیز پیدا کنیم و زیرش حوله یا پارچه بذاریم و اون کارتون رو تو کنار آبگرمکن یا شوفاژ یا هر منبع گرمای دیگه ای بذاریم که جوجه ها سرما نخورن، این خیلی مهم و حیاتیه!
  5. برای تهیه غذای جوجه ها دقت کنید که سبزیجات و میوه هایی مثل خیار و ... ندین چون مسهل هستن و موجب از بین رفتن جوجه میشه. برای غذا دادن به جوجه ها میتونید نون تو آب بزنید و بدین بهشون. برنج پخته سرد شده هم خوبه. من خودم برنج با ماست هم دادم که جوجه مورد نظر شدیدا استقبال کرده smiley
  6. آبشون رو حواستون باشه که عوض کنید و جوجه تو آب زیاد نره که خیس شه و سرما بخوره
  7. یکی از عوامل اصلی از بین رفتن جوجه های رنگی، رفتن زیر دست و پا و ضربه های جسمی هستش که توسط بچه های کوچیک تخس بی تربیت که والدینشون رفتار انسانی بهشون یاد ندادن، به وجود میاد!! مراقب این قضیه باشید
  8. اگر یکی دو ماه جوجه رو بتونید نگه دارید تقریبا زنده موندنش قطعیه و از آب و گل در اومده، چون جوجه ها تو سه ماهگی به بلوغ میرسن و مثل همه مرغ و خروسای دیگه میشه نگهشون داشت.
  9. به سه ماهگی که رسیدن به فکر تشکیل خونواده براش باشید خخخخخ

پیامبر خدا فرمود : هر حیوانى پرنده یا غیر پرنده که به ناحق کشته شود، روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد. (میزان الحکمه، ج 3، ص 1348، ح 4535)



برگرفته شده از malvandi.blog.ir

نویسنده :
تاريخ : دوشنبه 6 ارديبهشت 1395 ساعت: 20:16

سوالات و پاسخنامه آزمون نیمسال اول عربی (2)- دبیرستان علامه حلی (_˜”*°•♥ ما خیلی باحالیم♥•°*”˜)
دسته : وب گردی ,

استقلالی ها 6 تایی ها
دسته : وب گردی ,


[۴/۱۶،‏ ۱۹:۴۴] +98 930 460 0997 : من استقلالی نیستم ولی استقلالی ها رو دوست دارم.....











استقلالی بودن جرم نیست یک بیماریست.. بیایید با آنها مهربان باشیم😂😂😂😂
[۴/۱۶،‏ ۱۹:۴۴] +98 930 460 0997 : به يه کارگر ساده جهت ايستادن در خط دفاعي استقلال نيازمنديم






جهت گل نخوردن از طارمي😂😂😂
[۴/۱۶،‏ ۱۹:۴۴] +98 930 460 0997 : خدایا یه 4 داریم اونم نگیر ازمون. ..😐😐











استقلالیا هم اکنون در سراسر کشور...😂😂😂😂😂😂😂😝

نویسنده :
تاريخ : جمعه 3 ارديبهشت 1395 ساعت: 21:28

محتویات سوسیس و کالباس ایرانی + تصاویر
دسته : وب گردی ,


حتما بخونید ( استفاده گوشت سگ در سوسیس و کالباس)

منبع : http://www.isna.ir

پارسینه نوشت: خمیر مرغ ماده اصلی و پایه بسیاری از فرآورده‌های گوشتی کشور است که از حدود 15 سال پیش به صورت جدی وارد صنعت فرآوردهای گوشتی کشور شده است و رفته رفته جایگزین گوشت قرمز شد. اما واقعا خمیر مرغ چیست و چگونه تهیه می‌شود؟

ممنوعیت استفاده از این ماده در فرآورده‌های گوشتی باعث شد تا پارسینه به به بررسی چگونگی تولید ماده اولیه سوسیس و کالباس بپردازد.

به گزارش ایسنا، پارسینه در ادامه می‌نویسد: در حقیقت خمیر مرغ همان گوشت مرغ است که با روش مکانیکی و به وسیله دستگاه بادر بصورت مایع استحصال می شود. اما واقعا خمیر مرغی که امروزه توسط صنایع فرآوردهای گوشتی کشور، مراکز قطعه بندی مرغ، کشتارگاه ها و یا در مراکز غیرمجاز تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرد از مرغ کامل تهیه می شود؟ (براساس استاندارد ملی و ضوابط کشورخمیر مرغ باید ازمرغ کامل استحصال شود.)

حقیقتا باید گفت خیر زیرا خمیر مرغی که در کشور تهیه می شود مایعی است حاصل از بادر اسکلت باقیمانده از مرغ هائی که ران وسینه آنها جدا شده است ویا از رستوران ها و مرغ فروشی های سطح شهرجمع آوری می شود که دیگر نباید به آن خمیرمرغ بگوئیم و بهتر است خمیر اسکلت یا ضایعات نامیده شود. آن بخشی هم که از مرغ کامل استحصال می شود متاسفانه از مرغ های تخمگذاری (در صنعت به آنها مرغ هلندی یا مادر می گویند) تهیه می شود و به دلیل چثه ریزی و آلودگی که دارند کشتارگاها قادربه خروج کامل امعاء و احشای این مرغ ها نیستند و متاسفانه خمیر حاصل از این مرغ ها سرشار از باقیمانده امعاء و احشاء حفره بطنی و صدری است.

به همین دلیل است که دکتر رسول دیناروند رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت تامین سلامت فرآورده‌های پروتئینی بویژه سوسیس و کالباس، گفت: در سوسیس و کالباس قدم اول حذف خمیر مرغ در تهیه این محصولات است. بخشنامه مربوطه ابلاغ شده و در شش ماه دوم امسال عملیاتی می‌شود.

لطفا نظرات خودتون را به اشتراک بگذارید ...

ادامه مطلب
نویسنده :
تاريخ : جمعه 3 ارديبهشت 1395 ساعت: 21:17

چاه ارت



ارت:
در سایتهای کامپیوتری زمین مناسب از دو بابت حائز اهمیت می‌باشد :
الف ـ حفاظت در مقابل صاعقه و اضافه ولتاژها
ب ـ هم پتانسیل بودن تجهیزات نصب‌شده در سایت و كاركرد صحیح آنها بخصوص
تجهیزات دیجیتال و انتقال دیتا
با توجه به بكارگیری تجهیزات کامپیوتری جدید لازم است به
موضوع ارت و روش اجرای اصولی آن اهمیت بیشتری داده شود تا در آینده از آسیب
رسیدن به نیروی انسانی و تجهیزات کامپیوتری پیشگیری شده و از عملكرد صحیح
تجهیزات اطمینان داشته باشیم .

لزوم استفاده از سیستم ارت :
به منظور حفاظت افراد و دستگاهها ، اضافه ولتاژهای تولید شده در بدنه كه
باعث صدمه دیدن دستگاهها و افراد می‌شود ، همچنین ولتاژهای بسیار زیاد و
خطرناك ناشی از برخورد صاعقه با دكلهای کامپیوتری را باید در جایی خنثی
نمائیم . به همین منظور استفاده از سیستم ارت و حفاظت از تجهیزات بسیار
لازم و ضروری است بعلاوه با افزایش استفاده از سیستمهای دیجیتالی و حساس ،
لزوم بازنگری در طراحی ، نصب و نگهداری سیستمهای حفاظتی گراندینگ وجود دارد
. به طور خلاصه اهداف بكارگیری سیستم ارتینگ یا گراندینگ عبارتند از :
الف ـ حفاظت و ایمنی جان انسان
ب ـ حفاظت و ایمنی وسایل و تجهیزات الكتریكی و الكترونیكی
ج ـ فراهم آوردن شرایط ایده‌ال جهت كار
د ـ جلوگیری از ولتاژ تماسی
ه ـ حذف ولتاژ اضافی
و ـ جلوگیری از ولتاژهای ناخواسته و صاعقه
ز ـ اطمینان از قابلیت كار الكتریكی

ادامه مطلب
نویسنده :
تاريخ : پنجشنبه 26 فروردين 1395 ساعت: 11:12
برچسب‌ها: ,

مراحل برق کشی ساختمان



معمولا ترتیب انجام کارهای برق ساختمان به صورت زیر است :

مرحله اول

1 - کشیدن نقشه ساختمانی شامل سیستمهای روشنائی – سیستم های صوتی - سوکتهای برق – تلفن – آنتن – آیفون – فن کوئیل ها – اطفاء حریق – برق اضطراری و موتور خانه.

2- اجرای نقشه روی کار.

3- تراز کردن کل قوطی کلیدها و کشیدن خطِ تراز با چک لاین.

4- شیار زدن مسیر لوله ها با شابلون ودستگاه شیارزن .

5- کندن قوطی کلیدها با دستگاه .

6- سوراخ کردن روشنائی سقفی توسط دستگاه ( در مورد سقف کاذب، روی سقف ساپورت خورده و روی آن لوله فیکس میشود).

7- نصب قوطی کلید روی دیوار توسط شابلون و تراز کردن دقیق آنها.

8- جوشکاری و ساپورت زدن برای فیکس کردن لوله پولیکاهای که برای ورودی و خروجی لوله های که داخل جعبه فیوز آورده می شود.

۹- جوشکاری و ساپورت زدن برای فیکس کردن لوله پولیکاهای که برای ورودی و خروجی لوله های که داخل جعبه آنتن و تلفن آورده می شود.

10- اجرای لوله پولیکا گذاری توسط گرما و خم کاری توسط مشعل و فنر و آب بندی آن توسط چسب پولیکا.

11- جوشکاری و ساخت ساپورت برای سینی برق بر روی داکت مشخص شده از روی نقشه ( این سینی برق ها برای ورود کابل های برق تلفن آنتن ماهواره و ....... نیازهای ساختمان به طور مجزا داخل داکت های ساختمان فیکس و وارد باکس های مورد نیاز خود می شود).

12- پوشش کامل روی لوله پولیکا های که در کف ساختمان کار شده است.

13- نصب جعبه فیوز و تراز کردن آن در جاهای مشخص توسط نقشه.

14- نصب جعبه آنتن و ماهواره و تلفن و تراز کردن آن در جاهای مشخص توسط نقشه.

15- تامین ارتینگ ساختمان( نصب پلیت و سیم مسی وزغال ونمک برای راه اندازی چاه ارت و ازآنجا به سینی برق و به مصرف کننده ها)

16- لوله فولادی گذاری در شرایطی که نقشه تعیین کرده است(در پارکینگ های اداره جات داخل روشنائی آسانسور وروشنائی موتور خانه).


ادامه مطلب
نویسنده :
تاريخ : پنجشنبه 26 فروردين 1395 ساعت: 10:58
صفحات وب
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب نظافت منزل در تهران پیش بینی نتایج فوتبال خرید ملک در ترکیه انجام پروژه متلب میهن ام پی تری بازی حکم نقاشی ساختمان آپلود عکس نمایندگی پنل پیامک بانک مشاغل شیراز پزشکان متخصص شیراز بازی انفجار
بستن تبلیغات [X]