آشپزی

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل خوشمزه و ترد خاص
دسته : آشپزی,

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل خوشمزه و ترد خاص

فلافل یه فست فود خوشمزه، ارزون و تقریبا سریع به حساب میاد و چند وقتی هست که با اینکه ریشه عربی داره جاشو خیلی خوب تو سفره ما ایرانیا باز کرده است

پایه اصلی فلافل نخوده اما گاهی مواد دیگه ای هم بهش اضافه میشه و طعم جدیدی رو بوجود میاره

در این مطلب طرز تهیه فلافل لبنانی که با چاشنی ها بسیار ترد خوشمزه می شود آشنا می شوید

ادامه مطلب
نویسنده :
تاريخ : پنجشنبه 26 مهر 1397 ساعت: 10:22

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی خوشمزه
دسته : آشپزی,

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی خوشمزه

کوکو غذای ساده و در عین حال خوشمزه ای است، اما شاید هر کوکوی لذیذ نباشید، پس این بار با یک دستور متفاوت برای کوکو داریم که حتما خوشمزگی آن فراموش نشدنی خواهد بود...

ادامه مطلب
نویسنده :
تاريخ : شنبه 21 مهر 1397 ساعت: 22:22
برچسب‌ها: ,

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ
دسته : آشپزی,

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ

یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی که مطمئن اغلب شما دوست دارید و عاشقشید ترشی لیته بادمجون است، در این مطلب با طرز تهیه لیته بادمجان خوشمزه آشنا می شود

مواد لازم

● بادمجان : 6 عدد متوسط

● آب : نصف قابلمه + ● سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان)

● نمک : 1 قاشق

● هویج : 2 عدد

● سیر : 10 دونه

● رب انار : 2 قاشق پر

● شیره انگور یا شکر : 5 قاشق

طرز تهیه فالوده خانگی
دسته : آشپزی,


مواد لازم :

نشاسته : 250 گرم

آب : 2 لیوان

گلاب : یك سوم لیوان
طرز تهیه :
آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این كار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می كنیم . ( بهتر است این كار با دستكش انجام شود تا دست یخ نكند ) .

پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو بریزیم و با یك حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین كنیم .

نویسنده :
تاريخ : يکشنبه 21 مرداد 1397 ساعت: 10:09

طرز تهیه اکبر جوجه غذای معروف شمالی
دسته : آشپزی,


طرز تهیه اکبر جوجه غذای معروف شمالی
رستوران های اکبرجوجه، بیشتر از نیم قرن سابقه فعالیت دارند. رستوران هایی که جوجه کباب ویژه ای سرو می کنند و البته فقط مختص مازندران و گلستان هستند. اکبرجوجه البته لقب آقای علی اکبر کلبادی هم هست که همراه با برادرانش رستوران های زنجیره ای اکبرجوجه را تاسیس کردند و البته تا حدودی جلوی متقلبان را گرفتند. اکبرجوجه اکنون به رستوران های زنجیره ای بدل شده است که همگی آرم و نشان یکسانی دارند. رستوران هایی که روی شیشه آنها نام برادران گلبادی دیده می شود شعبه های اصلی هستند.

مواد لازم:
جوجه کباب: یک کیلوگرم
برنج: 5 پیمانه
رب انار شیرین: دو پیمانه
لیموترش: یک کیلوگرم
زعفران دم کرده: سه قاشق غذاخوری
روغن مایع: سه پیمانه
نمک و فلفل

طرز تهیه پوره هویج برای نوزاد به ۳ روش مختلف و بسیار آسان
دسته : آشپزی,

طرز تهیه پوره هویج برای نوزاد به ۳ روش مختلف و بسیار آسان


پوره هویج با دارا بودن ویتامین‌های a. و c. و کلسیم کافی موجب رشد بهتر نوزاد می‌شود. با آشنایی با طرز تهیه پوره هویج برای نوزاد به ۳ روش مختلف سلامت فرزند خود را تامین کنید.


برای مادران جوانی که می خواهند نوزادانشان را عادت به غذا خوردن دهند و لازم است با غذاهایی آسان و خاص شروع به این کار کنند، هیچ چیز ساده‌تر از تهیه و آماده کردن پوره میوه و سبزیجات تازه برای نوزادشان نیست.

اولین غذای نوزاد باید کاملا نرم و غلظت آن بیشتر از شیرمادر باشد و همچنین هضم آن نیز برای نوزاد راحت باشد و ایجاد حساسیت نکند، درنتیجه اولین غذای نوزادتان را می­ توانید با یک نوع پوره سبزی آماده کنید.

یکی از این سبزیجات مفید هویج است، آب هویج بهترین منبع ویتامین Aاست، ولی نوزادان پوره هویج را راحت­تر می­ خورند.


در ادامه "طرز تهیه پوره هویج" را برای شما مادران عزیز خواهیم گفت. هم چنین باید در نظر داشت که هویج منبعی سرشار از فیبر خوراکی، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی به‌شمار می‌رود و برای نوزاد شما یک غذای مقوی و مغذی تلقی می­ شود.
ادامه مطلب
نویسنده :
تاريخ : دوشنبه 11 تير 1397 ساعت: 6:00

پیتزای کدو +طرز تهیه
دسته : آشپزی,


اسپاگتی کدو می‌تواند جایگزین بسیار مناسبی برای پاستا باشد . شما می‌توانید از آن به عنوان یک پیتزای خانگی عاری از گلوتن استفاده کنید .این دستور پخت بسیار ساده بوده و می توان به اسانی آن را تهیه کرد . به کمک تخم مرغ و کمی پنیر ، طعم شیرین کدو با ذائقه‌ی تمامی افراد جور خواهد شد .

.

.
.

مواد لازم:

  • اسپاگتی کدو
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ و ¼ قاقش چایخوری نمک
  • اسپری آشپزی
  • ½ پیمانه پنیر پارمسان
  • ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه سس مارینارا
  • ۱۱۳ گرم پنیر موزارلا
  • ۳-۵ عدد برگ ریحان تازه
ادامه مطلب
نویسنده :
تاريخ : دوشنبه 28 اسفند 1396 ساعت: 6:59
برچسب‌ها: , , ,

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه مجلسی
دسته : آشپزی,


سوپ قارچ و خامه به دلیل حضور قارچ و خامه به لحاظ طعم و مزه از انواع سوپ گوی سبقت را دزدیده است و با دستور پخت ویژه طعم آن را چند برابر کنید.

در اصل سوپ‌ها در گذشته خود غذایی کامل بوده‌اند که اساس آن‌ها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل‌دهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ باز می‌گردد.
سوپ مایعی خوراکی و گرم می‌باشد، که از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخ‌کرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود. علاوه بر این، سوپ به صورت خورشی پیش‌غذا برای بازشدن اشتهای افراد سرو می‌شود.

به طور کلی سوپ‌ها به دو نوع کلی تقسیم می‌شوند:
  • سوپ‌های رقیق
  • سوپ‌های غلیظ

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه مجلسی، شکل سوپ قارچ و خامه
سوپ قارچ و خامه

آشنایی با خواص مفید قارچ خوراکی

آشنایی با خواص مفید قارچ خوراکی
قارچ یکی از مواد غذایی است که دارای آنتی‌اکسیدان ، پتاسیم و سلنیوم است. قارچ یک ضد سرطان است و در کاهش وزن و همچنین کاهش فشار خون موثر است.
قارچ از آن دسته خوراکی‌هایی است که امروزه بیشتر از قبل جای خود را در میان سفره‌های ایرانی باز کرده است. تقریبا در بیشتر غذاها از این ماده غذایی پرخاصیت می‌توان استفاده کرد. اگرچه بیشتر افراد این ماده غذایی را پای ثابت فست فودها می‌شناسند اما در غذاهای اصیل ایرانی هم می‌توان از آن استفاده کرد. در ادامه این مقاله شما را با خواص بی‌نظیر قارچ آشنا خواهیم کرد.

⁣⁣⁣⁣طرز تهیه رولت املت اسفناج و پنیر
دسته : آشپزی,


رولت املت اسفناج و پنیر ترکیب بسیار عالی برای داشتن غذای آسان پز و متنوع از پخت تخم مرغ خواهد بودو در کنار آسان پز بودن طعم بسیار ویژه‌ دارد
املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخم‌مرغ است. برای تهیهٔ املت در ماهیتابه روغن یا کره می‌ریزند. وقتی روغن داغ شد تخم‌مرغ‌های همزده شده را به آن اضافه می‌کنند. گاهی تخم مرغ را در کنار سبزیجات و گوجه فرنگی سرو می‌کنند و گاهی جهت زیبایی و فانتزی شدن املت، آن را تا می‌کنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار می‌دهند.

 ⁣⁣⁣⁣طرز تهیه رولت املت اسفناج و پنیر، نیمرو، اسفناج و گوجه فرنگی
سرو جداگانه نیمرو و اسفناج گوجه فرنگی
صفحات وب
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس دانلود تک آهنگ انجام پروژه متلب نظافت منزل در تهران پیش بینی نتایج فوتبال خرید ملک در ترکیه انجام پروژه متلب میهن ام پی تری بازی حکم نقاشی ساختمان آپلود عکس نمایندگی پنل پیامک بانک مشاغل شیراز پزشکان متخصص شیراز بازی انفجار
بستن تبلیغات [X]